Optredens

Zondag 19 november 2017 Jubileumconcert

Op 19 november hebben we ons 20-jarig jubileum gevierd met een concert in Keltische sfeer. De Landsmeerse kerk Het Kruispunt, -een prachtige locatie voor een concert- was geheel gevuld met een enthousiast publiek. Het koor werd begeleid door een doedelzakspeler, een Iers bandje en een pianiste. Na afloop Ierse meezingers onder het genot van een hapje en een drankje. Wij kijken terug op een geslaagd jubileumconcert. 

 

Zaterdag 10 september 2016 Korenlint Haarlem.

2016 Haarlem5

Zingen in de kerk van de Evangelische Broedergemeente.

Op zaterdag 10 september 2016 hebben we gezongen op twee historische locaties in Haarlem ter gelegenheid van het Korenlint op de Open Monumentendag. Het eerste optreden was in (het restaurant van) het museum 'Het Dolhuys'. Het tweede vond plaats in de kerk van de Evangelische Broedergemeente.

Programma.


Zondag 29 maart 2015 Concert Buiksloterkerk.

flyer buiksloterkerk-1 flyer-buiksloterkerk-2 

Zondag 29 maart j.l. gaf Zangkoor Odysseus een concert in de Buiksloterkerk in Amsterdam-Noord.

Een bijzondere plek vanwege het mooie orgel waarover de kerk beschikt. De belangstelling was opvallend groot en de zaal was vol. Een terecht besluit van de vele gasten, want de uitvoering was bijzonder en voor herhaling vatbaar. Na het concert werd de After Tea de verrassing van de leuke middag.

Programmaboekje